dilluns, 28 d’abril de 2008

darrera sessió

Estimats amics i amigues,

Amb la sessió del GLOF del passat divendres hem enllestit el treball que ens havíem proposat per a aquest curs. Ara ja disposem d'unes quantes preguntes per fer al prof. Ferry en la videoconferència del 7 de juny. De moment, les estem revisant i traduint, i després us les enviarem a vosaltres i també a l'autor, perquè s'hi vagi preparant.

Per la nostra banda, la de l'Eduard i meva, no ens resta res més que agrair-vos enormement el sacrifici que heu fet de desplacar-vos al centre de Catalunya des d'indrets ben diferents del nostre país. Estem molt contents de la vostra participació oberta i interessant en totes les sessions.

Recordem amb molt d'agraïment les persones que a cada sessió ens heu refrescat les idees principals de cada capítol d'una manera personal i enriquidora. Suposem que per a tothom ha estat aquest un exercici de reflexió filosòfica que ens ha mostrat en viu que l'ésser humà és pensador per naturalesa.

Per la meva banda, crec que ha arribat el moment de mostrar les cartes i oferir-vos quatre idees personals de reflexió crítica amb el llibre. Fins ara m'he mossegat la llengua perquè veia que els vostres comentaris s'anticipaven als que jo volia fer. Però ara crec que ja no puc condicionar ningú i tinc ganes de dir què penso modestament. Així que us adjunto un parell de paginetes de reflexió.

Ens reveurem, doncs, el dia 7 de juny.
Fins aviat!

Joan