dimarts, 12 d’octubre del 2010

4t curs consecutiu

Benvolgudes amigues,
benvolguts amics,


A punt per llegir junts el nou llibre del curs? A punt per deixar-nos interrogar per Grondin i pels companys de camí?

Algunes de vosaltres ja ens heu fet arribar les vostres primeres impressions de la lectura d’estiu i les valoracions ens han animat molt. Estem d’acord que les qüestions que el llibre planteja són fonamentals i també estem segurs que les sessions dels dissabtes ens ajudaran a un encontre real amb el text a través d’aquesta comunitat de sentit que amb el temps i amb la generositat de tots hem sabut construir. Felicitem-nos-en!


Tot seguit, us recordem la lectura, alhora que us fem una proposta de calendari i horari.


Llibre: Jean Grondin, Del sentido de la vida.Un ensayo filosófico, Barcelona: Herder, 2005.


Dates: 16 octubre, 20 novembre, 18 desembre, 15 gener, 12 febrer, 12 març, 16 abril i 21 de maig.


Horari: ¼ de 12 a ¼ de 2


Pla discussió: El primer dia (16 d’octubre) en Joan ens farà la presentació del llibre a partir del capítol introductori. El 21 de maig farem la cloenda en un nou format en què estem treballant. La resta de les sessions necessitem de la col·laboració de tots

per construir junts la lectura. Pensàvem discutir dos capítols per sessió, però enguany us faríem la proposta d’obrir-nos més al debat. Per aquesta raó us suggerim una restricció de temps en les intervencions de síntesi del capítol. Pensem que estaria bé dedicar no més de 15 minuts a la síntesi de les idees centrals del capítol i uns 15 minuts més per a les reflexions personals, l’explicitació dels dubtes i la proposta de qüestions a la resta de companys.

Penseu a convidar totes aquelles persones a qui penseu pugui interessar el GLOF. Ja sabeu que volem ser un grup OBERT. En la difusió ens ajuda aquest any els fulletons que tan bé es van elaborar el curs passat. Feu-ne ús, i si us calen més ens ho dieu.


Res més, sinó expressar-vos la il·lusió sincera que tenim de retrobar-vos.


Una abraçada!!


Joan

Eduard