dissabte, 20 de novembre de 2010

Sessió del 20 de novembre

Salutacions a tothom!

Només dues ratlles per expressar la satisfacció d'haver compartit una altra sessió del GLOF, i tan rica com n'ha estat! Són moltes les qüestions que trobem relacionades amb el gran tema de la pregunta pel sentit de la vida. I també són moltes les coses que anem comentant a les sessions tot aprofitant la lectura del llibre d'en Grondin. Endavant, doncs, i gràcies als qui heu preparat síntesis (Francesca i M. Dolors) i als qui en preparareu les següents (Immaculada i Mingu)!

Ens ha alegrat també comptar amb noves incorporacions i hem trobat a faltar alguns membres del grup que altres anys han pogut participar-hi més assíduament. En la distància i en la proximitat, però, restem tots units amb el sentiment de compartir que les noves tecnologies també fan possible.

Us adjunto el text de síntesi que us he promès avui sobre "La feliz desesperanza".Només desitjo que pugui ser una guia per fer una lectura personal de l'obra de referència i criticar els meus comentaris. Recollint el suggeriment d'en Josep Planas, cap a finals del curset podríem dedicar una sessió a comentar aquesta obreta-entrevista, així com el darrer llibre d'en Hawking.

De moment, però, que siguem feliços/felices assaborint el sentit de la vida en el gust per les coses que valen la pena!

Joan

missatge penjat al blog: http://iglof.blogspot.com/